Sot na arritën 13 projekt-dokumentacione të kompletuara dhe 11 nënprojekte (elaborate dhe dokumentacione teknike).

Të nderuar qytetarë të Haraçinës, Orllancës, Grushinës dhe Mojancës, kam kënaqësinë që sot të ndaj me ju një lajm të mirë për Komunën tonë. Sot na arritën 13 projekt-dokumentacione të kompletuara dhe 11 nënprojekte (elaborate dhe dokumentacione teknike). Të gjitha këto projekte kapitale janë shumë të rëndësishme për zhvillimin e Komunës tonë, përmirësimin e jetesës […]

Ekipi i Ndërmarrjes Komunale të Ujësjellësit, ç‘do ditë përballet me probleme të shumta në rrjetin e ujësjellësit

Vazhdojmë me sanimin e defekteve të rrjetit të ujësjellësit. Ekipi i Ndërmarrjes Komunale të Ujësjellësit, ç‘do ditë përballet me probleme të shumta në rrjetin e ujësjellësit, defektet janë nga më të ndryshmet dhe për sanimin e defekteve është e patjetërsueshme ndërprerja e ujit dhe në kohë sa më të shpejtë mundohen që ti sanojnë. Gjithashtu […]

Ndërmarrja Komunale Publike “AMBIENTI” zgjëron aktivitetin duke siguruar mjet transportues për grumbullimin e mbeturinave, mirëmbajtje të rrugëve dhe gjelbërim.

Të nderuar banorë të Komunës së Haraçinës (Haraçinë, Grushinë, Orllancë, Mojancë). Ju informojmë se me shumë përpjekje dhe përkushtim për një jetë më cilësore, nga 1 shkurt, Ndërmarrja Komunale Publike “AMBIENTI” zgjëron aktivitetin duke siguruar mjet transportues për grumbullimin e mbeturinave, mirëmbajtje të rrugëve dhe gjelbërim. Ndërmarrja Komunale Publike “AMBIENTI”, në kuadër të Komunës së […]

Takim vëllazëror me kryetarin e komunës së Bogovinës

Një takim vëllazëror me kryetarin e komunës së Bogovinës. Së bashku me kryetarin e këshillit z.Sejdi Nebiu, sekretarin e komunës z.Elmaz Iseni, anëtarë të stafit komunal, sot realizuam vizitë në komunën e Bogovinës ku me shumë respekt u pritëm nga kryetari z. Besnik Emshiu. Në këtë takim përpos karakterit miqësor që kishte, gjithashtu biseduam edhe […]