Sot, kryetari i komunës tonë z. Ridvan Ibraimi kishte nderin të merr pjesë në kremtimin e përvjetorit të gjashtë të Univerzitetit “Nënë Tereza” në Shkup

Me ftesë të rektorit prof. Dr. Izet Zeqirit, sot kryetari i komunës tonë z. Ridvan Ibraimi kishte nderin të merr pjesë në kremtimin e përvjetorit të gjashtë të Univerzitetit “Nënë Tereza” në Shkup. Përgëzoj profesorët dhe gjithë stafin akademik pranë Univerzitetit Nënë Tereza në përkushtimin e tyre në ngritjen e cilësisë së arsimit dhe vlerave […]

Nënshkruhet marrëveshje për realizimin e dy projekteve në komunën e Haraçinës

03.10.2022 (e Hënë) Në takimin me Drejtorin e Byrosë për zhvillim rajonal, z. Ramiz Rexhepi, nënshkruam Marrëveshjen për realizimin e dy projekteve në komunën tonë. “Rregullimi i shtratit të lumit në komunën e Haraçinës” vlera: 7.000.000 (shtatë milionë) denarë. “Rregullim parterin të ndërtesës së komunës në komunën e Haraçinës” vlera: 4.000.000 (katër milionë) denarë; I […]

Filloi komunikimi i drejtëpërdrejtë me kompaninë projektuese “Doming” për projektimin e rrjetit të kanalizimit në të gjitha vendbanimet e komunës së Haraçinës

Të nderuar banorë të komunës së Haraçinës, Filloi komunikimi i drejtëpërdrejtë me kompaninë projektuese “Doming” për projektimin e rrjetit të kanalizimit në të gjitha vendbanimet e komunës tonë, duke filluar nga vendbanimi Haraçinë, Orllancë, Grushinë, Mojancë, ku nga dita e hënë (26.09.2022), do të fillonë të bëhet matja në terren. Shërbimi për informim i Komunës […]

Filloi rekonstruimi i rrugës rajonale me nr. 1 në vendbanimin Haraçinë

Të nderuar banorë të komunës së Haraçinës, Nga sot filloi rekonstruimi i rrugës rajonale me nr. 1 në vendbanimin Haraçinë, rrugë e cila lidh kryeqytetin me qytetin e Kumanovës, e cila ishte pjesë e programit të kryetarit tonë z. Ridvan Ibraimi. Fillimisht do të menjanohet asfalti i vjetër me ç’ka do të zëvendësohet me asfalt […]

Nënshkruhet marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Komunës së Haraçinës dhe Alpak-Eko DOO

e Martë 20.09.2022 Sot, kryetari i komunës së Haraçinës z. Ridvan Ibraimi priti në zyrën e tij përfaqësues të ALPAK-EKO DOO, në krye me drejtorin z. Fatmir Ejub. Gjatë këtij takimi u nënshkrua marrëveshje bashkëpunimi ndërmjet Komunës së Haraçinës dhe Alpak-Eko DOO, për grumbullimin, selektimin dhe transportimin e mbeturinave te paketimit, si dhe bashkëpunimin për […]