FTESË

FTESË Na paraqet nder dhe kënaqësi të veçantë që të ju ftojmë të merrni pjesë në sesionin e katërt të forumit i cili do të mbahet më 11 maj 2023 ( e Enjte) me fillim në ora 11:00 në hapësirat e shkollës fillore Gjergj Kastrioti Skënderbeu në f.Haraçinë.

Pikërishtë në ditën e Dëshmorëve të Kombit,kisha nderin që s’bashku me Familjen e bashkëvendasit tonë,tani më Dëshmorë,ish studenti i UT-së Zijadin Zymberi, të jem pjesmarrës në Akademinë përkujtimore me ç’rast Senati i Universitetit të Tetovës shpalli ,,Heronjë të USHT-së” katër Dëshmorët mes tyre dhe bashkëvendasi ynë Zijadin Zymberi

Të nderuar qytetarë të Komunës Haraçinë Sot,pikërishtë në ditën e Dëshmorëve të Kombit,kisha nderin që s’bashku me Familjen e bashkëvendasit tonë,tani më Dëshmorë,ish studenti i UT-së Zijadin Zymberi, të jem pjesmarrës në Akademinë përkujtimore me ç’rast Senati i Universitetit të Tetovës shpalli ,,Heronjë të USHT-së” katër Dëshmorët mes tyre dhe bashkëvendasi ynë Zijadin Zymberi. Me […]

Bashkë me shumë qytetarë e Ish-Ushtarë nga Haraçina dhe mysafir nga Kosova si Komandant Ramadan Lima dhe Komandant Xhavit Hasanin,kemi shënuar 5 Majin, ditën Kombëtare të Dëshmorëve

Të nderuar qytetarë Bashkë me shumë qytetarë e Ish-Ushtarë nga Haraçina dhe mysafir nga Kosova si Komandant Ramadan Lima dhe Komandant Xhavit Hasanin,kemi shënuar 5 Majin, ditën Kombëtare të Dëshmorëve. 5 Maji është një ditë e shënuar në mbarë hapësirat shqiptare e njohur si Dita e Dëshmorëve të Kombit. Këto janë momente përkujtimi dhe nderimi […]

Në hapësirat e Komunës është realizuar takim me disa banorë të rrugës 18.

Takim me qytetarët e rrugës 18 Sot në hapësirat e Komunës është realizuar takim me disa banorë të rrugës 18. Temë e bisedës ishte projekti i shtratit të lumit ,,Lumi i Mojancës” i cili kalon përgjat rrugës 18. Kryetari Ibraimi fillimisht i ka njoftuar qytetarët për fillimin e punimeve të këtij projekti shumë të rëndësishëm […]

Zero mbeturina pjesë e GENERALKA WEEKEND 2023.

Zero mbeturina pjesë e GENERALKA WEEKEND 2023. Një aleancë e institucioneve joqeveritare, qeveritare, kompanive, vullnetarëve dhe qytetarëve nga më shumë se 50 komuna, në mesin e tyre dhe Komuna e Haraçinës. Një ide, për të ricikluar mbetjet e së kaluarës në një të ardhme të gjelbër që duhet të japë shpresë dhe mundësi për brezat […]