Informim, për disa defekte që janë paraqitur në rrjetin e ujësjellësit

I N F O R M I M Të nderuar qytetarë të komunës tonë, me rastin e vënies në funksion të ujësjellësit në vendbanimin Haraçinë, janë paraqitur disa defekte në rrjetin e ujësjellësit. Kemi detektuar defektet më të mëdha në terren dhe kemi angazhuar ekip profesional që duke filluar nga sot (e hënë) të sanohen […]

Problemit shumëvjeçar të ujit në Haraçinë, i erdhi fundi

Të nderuar banorë të komunës së Haraçinës, Sot më datë 3 shtator 2022, kishim një ditë të veçantë, kishim nderin që të bëjmë prerjen e shiritit, i cili simbolizon realizimin e një nga projekteve kapitale për komunën tonë, i cili simbolizon realizimin e ëndrrës sonë së kamotshme. Dekada me radhë, ballafaqoheshim me problemin e ujit, […]

Takim gjithëpërfshirës në komunën e Haraçinës me ministrin e ekonomis z. Kreshnik bekteshi dhe përfaqësues të EVN-maqedoni

Të nderuar banorë të komunës së Haraçinës. Në protestën e djeshme në të cilën ishte personalisht prezent edhe kryetari i komunës sonë z. Ridvan Ibraimi, u mbajtë takim me udhëheqësinë e qendrës rajonale të EVN-së dhe trupit koordinues i zgjedhur nga vetë banorët që ishin pjesëtarë në protestë. Sot në hapësirat e komunës së Haraçinës […]

Kryetari z. Ibraimi priti në hapësirat e komunës së Haraçinës ambasadoren e Republikës Federale të Gjermanisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut znj. Anke Holshtajn.

23.08.2022 (e martë), në hapësirat e komunës së Haraçinës kishim nderin të mirëpresim ambasadoren e Republikës Federale të Gjermanisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut znj. Anke Holshtajn. Në këtë takim u bisedua për problemet dhe sfidat me të cilat ballafaqohet komuna jonë që nga marrja e mandatit. Fillimisht njoftuam ambasadoren znj. Holshtajn për situatën […]

Kryetari i komunës së Haraçinës z. Ridvan Ibraimi realizoi takim me rektorin e Universitetit për Turizëm dhe Menaxhment Shkup, prof. Dr. Ace Milenkovski me të cilin nënshkruam memorandum bashkëpunim

Kryetari i komunës së Haraçinës z. Ridvan Ibraimi realizoi takim me rektorin e Universitetit për Turizëm dhe Menaxhment Shkup, prof. Dr. Ace Milenkovski me të cilin nënshkruam memorandum bashkëpunimi. Në këtë takim gjithashtu ishin prezent edhe profesorët nga komuna jonë prof. Mitat Ramadani, prof. Isuf Bislimi dhe prof. Qenan Iseni. Ky memorandum ndërmjet komunës dhe […]