INVESTIME NË PROJEKTE KAPITALE NË KOMUNËN E HARAÇINËS

INVESTIME NË PROJEKTE KAPITALE NË KOMUNËN E HARAÇINËS Të nderuar qytetarë të Komunës Haraçinë, kemi nderin të ndajmë me ju një lajm të mirë. Ne bashkarisht po bëjmë histori, për herë të parë, që nga ekzistimi i Komunës sonë, nënshkruam një memorandum për investime në projekte kapitale shumë të rëndësishme për vendin tonë. Pra, sot […]

Me shumë kënaqësi ju njoftojë se kemi filluar me punë për zgjerimin e rrugës së Varrezave,nga rruga regjionale deri tek Kompleksi Memorial i Dëshmorëve dhe Varrezave të Haraçinës

Të nderuar qytetarë të Komunës Haraçinë Me shumë kënaqësi ju njoftojë se kemi filluar me punë për zgjerimin e rrugës së Varrezave,nga rruga regjionale deri tek Kompleksi Memorial i Dëshmorëve dhe Varrezave të Haraçinës. Fillimisht po bëhet zgjerimi i rrugës nga 3 metër që ka qenë deri tani, kurse në të ardhmen kjo rrugë do […]

Informojmë të gjithë qytetarët se po kryhet pastrimi i deponisë së egër si dhe pjesa e rrugës për në vendbanimin Grushinë, e cila ishte mbushur me gurë dhe sende të rënda

INFORMIM Informojmë të gjithë qytetarët se po kryhet pastrimi i deponisë së egër si dhe pjesa e rrugës për në vendbanimin Grushinë, e cila ishte mbushur me gurë dhe sende të rënda. Lajmërojmë të gjithë qytetarët si dhe kompanitë private që merren me pastrimin e mbetjeve të rënda (rrënimin e shtëpive, gurë, hekur etj.), që […]

Ndërmarrja Komunale Publike “AMBIENTI” filloi me aktivitetet për grumbullimin e mbeturinave si dhe mirëmbajtje të rrugëve dhe gjelbërimit.

I N F O R M I M Të nderuar banorë të Komunës së Haraçinës (Haraçinë, Grushinë, Orllancë, Mojancë). Ju informojmë se nga 1 shkurt, Ndërmarrja Komunale Publike “AMBIENTI” filloi me aktivitetet për grumbullimin e mbeturinave si dhe mirëmbajtje të rrugëve dhe gjelbërimit. Ndërmarrja Komunale Publike “AMBIENTI”, ju informon se marrëveshjet duhet ti bëjni në […]

Sot na arritën 13 projekt-dokumentacione të kompletuara dhe 11 nënprojekte (elaborate dhe dokumentacione teknike).

Të nderuar qytetarë të Haraçinës, Orllancës, Grushinës dhe Mojancës, kam kënaqësinë që sot të ndaj me ju një lajm të mirë për Komunën tonë. Sot na arritën 13 projekt-dokumentacione të kompletuara dhe 11 nënprojekte (elaborate dhe dokumentacione teknike). Të gjitha këto projekte kapitale janë shumë të rëndësishme për zhvillimin e Komunës tonë, përmirësimin e jetesës […]

Ekipi i Ndërmarrjes Komunale të Ujësjellësit, ç‘do ditë përballet me probleme të shumta në rrjetin e ujësjellësit

Vazhdojmë me sanimin e defekteve të rrjetit të ujësjellësit. Ekipi i Ndërmarrjes Komunale të Ujësjellësit, ç‘do ditë përballet me probleme të shumta në rrjetin e ujësjellësit, defektet janë nga më të ndryshmet dhe për sanimin e defekteve është e patjetërsueshme ndërprerja e ujit dhe në kohë sa më të shpejtë mundohen që ti sanojnë. Gjithashtu […]