NJOFTIM

Njoftim Të nderuar qytetarë Pas përpjekjeve disa mujore,prej sot Ndërmarrja Komunale Npk ,,Vodovod Araçinovo” edhe zyrtarisht do të mbajë emrin Npk ,,Ambienti” Është me rëndësi të ndajmë me ju edhe një informacion se gati më shumë se 8 vite në të kaluarën ndërmarrja ka qenë e bllokuar dhe me shumë borxhe,kurse sot jemi ndërmarrje funksionale […]

Festohet 7 Marsi, Dita e Mësuesit

#Gëzuar7Marsin Në të gjitha trevat shqiptare, sot festohet 7 Marsi, Dita e Mësuesit, një ngjarje me rëndësi arsimore dhe kulturore, ku të gjithë kujtojnë mësuesit e parë të shkronjave shqipe. Dita e Mësuesit i kushtohet personelit edukues të shkollave dhe universiteteve dhe në këtë ditë të gjithë së bashku nderojmë traditat më të mira të […]

Njoftim

Njoftim NKP ,,Ambienti” -Komuna e Haraçinës Në bazë të inspektimit dhe informacioneve të marra nga qytetarët pas reshjeve të shiut të djeshëm kemi evidentuar pikat kritike me ç’rast sot kemi përpiluar një plan operativ-ditorë në bazë të cilit po punohet intensivisht dhe pandërprerë. Janë angazhuar të gjithë punëtorët e ndërmarrjes komunale me qëllim të sanimit […]

Në kuadër të implementimit të projektit ,,Përforcimi i Këshillave Komunal” mbështetur nga Agjencioni Zviceran për zhvillim dhe bashkëpunim, Ministria për Qeverisje Lokale, programi për zhvillim i Kombeve të Bashkuara, bashkë me UNDP-në dhe Komuna e Haraçinës, sot në hapësirat e Shkollës ,,Gjergj Kastrioti – Skenderbeu” u zhvillua faza e dytë e projektit në fjalë me ç’rast u zhvillua një punëtori ku morën pjesë qytetarë nga profile dhe institucione të ndryshme lokale.

Të nderuar qytetarë të Komunës Haraçinë Në kuadër të implementimit të projektit ,,Përforcimi i Këshillave Komunal” mbështetur nga Agjencioni Zviceran për zhvillim dhe bashkëpunim, Ministria për Qeverisje Lokale, programi për zhvillim i Kombeve të Bashkuara, bashkë me UNDP-në dhe Komuna e Haraçinës, sot në hapësirat e Shkollës ,,Gjergj Kastrioti – Skenderbeu” u zhvillua faza e […]

FTESË

FTESË Ftohen të gjithë qytetarët e komunës së Haraçinës.