Vazhdojmë me aktivitete në Komunën e Haraçinës.

Ç’do ditë punë!

📍 Vazhdojmë me aktivitete në Komunën e Haraçinës.

🚧 Filluam me vendosjen e mbrojtëseve metalike ku qëllimi kryesor i komunës sonë është që të ofrojë rrugë cilësore dhe të sigurta.

Shërbimi për informim i Komunës së Haraçinës