Filloi asfaltimi i rrugës me numër 1 (rruga rajonale që lidh Kryeqytetin me qytetin e Kumanovës).

Sot, 08.10.2022 (e Shtunë)

Filloi asfaltimi i rrugës me numër 1 (rruga rajonale që lidh Kryeqytetin me qytetin e Kumanovës).

Falënderojmë drejtorin e NP “Rrugët Shtetërore” z. Ejup Rrustemi për mbështetjen e dhënë në zhvillimin dhe përmisimin e infrastrukturës rrugore në komunën e Haraçinës.

Shërbimi për informim i Komunës së Haraçinës