,,Fitnes qendër e hapur” të cilën e kemi realizuar në bashkëpunim me Agjencinë për Rini dhe sport,si projekt paraprakisht i miratuar nga Qeveria e R.M.V

Të nderuar qytetarë

Jemi në përfundim e sipër të projektit

,,Fitnes qendër e hapur” të cilën e kemi realizuar në bashkëpunim me Agjencinë për Rini dhe sport,si projekt paraprakisht i miratuar nga Qeveria e R.M.V

Sot ka përfunduar montimi i elementeve,kurse në të ardhmen do të rregullohet edhe pjesa përskaj lumit.

dashur qytetarë, uroj që ta përdorni me përgjegjësi dhe më e rëndësishmja është t’a ruajmë çdo investim që bëhet sepse është për të mirën tonë të përgjithshme.

Urime dhe t’a shfrytëzoni me shëndet

Me respekt: Komuna e Haraçinës