FTESË

FTESË Na paraqet nder dhe kënaqësi të veçantë që të ju ftojmë të merrni pjesë në sesionin e katërt të forumit i cili do të mbahet më 11 maj 2023 ( e Enjte) me fillim në ora 11:00 në hapësirat e shkollës fillore Gjergj Kastrioti Skënderbeu në f.Haraçinë.

Pikërishtë në ditën e Dëshmorëve të Kombit,kisha nderin që s’bashku me Familjen e bashkëvendasit tonë,tani më Dëshmorë,ish studenti i UT-së Zijadin Zymberi, të jem pjesmarrës në Akademinë përkujtimore me ç’rast Senati i Universitetit të Tetovës shpalli ,,Heronjë të USHT-së” katër Dëshmorët mes tyre dhe bashkëvendasi ynë Zijadin Zymberi

Të nderuar qytetarë të Komunës Haraçinë Sot,pikërishtë në ditën e Dëshmorëve të Kombit,kisha nderin që s’bashku me Familjen e bashkëvendasit tonë,tani më Dëshmorë,ish studenti i UT-së Zijadin Zymberi, të jem pjesmarrës në Akademinë përkujtimore me ç’rast Senati i Universitetit të Tetovës shpalli ,,Heronjë të USHT-së” katër Dëshmorët mes tyre dhe bashkëvendasi ynë Zijadin Zymberi. Me […]

Bashkë me shumë qytetarë e Ish-Ushtarë nga Haraçina dhe mysafir nga Kosova si Komandant Ramadan Lima dhe Komandant Xhavit Hasanin,kemi shënuar 5 Majin, ditën Kombëtare të Dëshmorëve

Të nderuar qytetarë Bashkë me shumë qytetarë e Ish-Ushtarë nga Haraçina dhe mysafir nga Kosova si Komandant Ramadan Lima dhe Komandant Xhavit Hasanin,kemi shënuar 5 Majin, ditën Kombëtare të Dëshmorëve. 5 Maji është një ditë e shënuar në mbarë hapësirat shqiptare e njohur si Dita e Dëshmorëve të Kombit. Këto janë momente përkujtimi dhe nderimi […]