FTESË

FTESË

Na paraqet nder dhe kënaqësi të veçantë që të ju ftojmë të merrni pjesë në sesionin e katërt të forumit i cili do të mbahet më 11 maj 2023 ( e Enjte) me fillim në ora 11:00 në hapësirat e shkollës fillore Gjergj Kastrioti Skënderbeu në f.Haraçinë.