Pikërishtë në ditën e Dëshmorëve të Kombit,kisha nderin që s’bashku me Familjen e bashkëvendasit tonë,tani më Dëshmorë,ish studenti i UT-së Zijadin Zymberi, të jem pjesmarrës në Akademinë përkujtimore me ç’rast Senati i Universitetit të Tetovës shpalli ,,Heronjë të USHT-së” katër Dëshmorët mes tyre dhe bashkëvendasi ynë Zijadin Zymberi

Të nderuar qytetarë të Komunës Haraçinë

Sot,pikërishtë në ditën e Dëshmorëve të Kombit,kisha nderin që s’bashku me Familjen e bashkëvendasit tonë,tani më Dëshmorë,ish studenti i UT-së Zijadin Zymberi, të jem pjesmarrës në Akademinë përkujtimore me ç’rast Senati i Universitetit të Tetovës shpalli ,,Heronjë të USHT-së” katër Dëshmorët mes tyre dhe bashkëvendasi ynë Zijadin Zymberi.

Me këtë rast,Rektori Kushtrim Ahmeti dhe Kryetari i Senatit Vullnet Ahmeti u ndanë vendimin e shpalljes dhe mirënjohje për kontributi të veçantë tani më heronjve të UT-së

Për mua si Kryetar i Komunës Haraçinë ishte një ndjenjë e veçantë si bashkvendas i Dëshmorit Zijadin Zymberi