Kishim nderin që në Komunën tonë të mirëpresim përfaqësues nga Komuna Eyup Sulltan dhe shoqatës Brezalilar nga qyteti i Stambollit

Kishim nderin që në Komunën tonë të mirëpresim përfaqësuesit nga Komuna Eyup Sulltan dhe shoqatës Brezalilar nga qyteti i Stambollit për ardhjen e të cilëve ju kishim paralajmëruar edhe më parë.Z. Metin Çırpan këshillëtar, z. Akif Kabadayı ish shef i administratës së ujësjellësit dhe kanalizimit, z. Kani Yıldız nënkryetar i shoqatës “Brezalılar” dhe z. Fatih […]

Kryetari i Komunës së Haraçinës z. Ridvan Ibraimi kishte nderin të mirëpres në një takim pune mikun tonë dhe njëkohësisht Kryetarin e Komunës së Çairit z. Visar Ganiun

Kryetari i Komunës së Haraçinës z. Ridvan Ibraimi kishte nderin të mirëpres në një takim pune mikun tonë dhe njëkohësisht Kryetarin e Komunës së Çairit z. Visar Ganiun bashkë me znj. Sermine Purrini nënkryetare e Komunës së Çairit. Miku jonë z. Visar Ganiu erdhi për të uruar z. Ibraimin për pozitën e Kryetarit tonë dhe […]

Në komunën e Haraçinës u bë hapja e zyrës së Agjencionit për Punësim

Për të qenë shërbimet më pranë qytetarëve, në objektin e Komunës së Haraçinës u bë hapja e zyrës së Agjencionit për Punësim. Me qëllim që shërbimet që ofron Agjencioni i Punësimit për personat e pa punë dhe ndërmjetsimit më të madh të tyre për aktivitetet e realizuara nga institucioni. Ju njoftojmë se në zyrën e […]

Takim pune me zv. ministrin e transportit dhe lidhjeve zotëri Bekim Rexhepi

Takim pune me zv. ministrin e transportit dhe lidhjeve zotëri Bekim Rexhepi. Me z. Rexhepin biseduam për çështje të ndryshme që i tangojnë banorët e Haraçinës.Zv. ministri Rexhepi shprehu gatishmërinë që të japin mbështetjen maksimale në realizimin e projekteve infrastrukturore për zhvillimin e mëtutjeshëm të komunës sonë dhe përmirsimin e kushteve të jetesës në Haraçinë.

Kryetari i Komunës së Haraçinës z. Ridvan Ibraimi bashkë me kryetarin e këshillit z. Sejdi Nebiu priti në takim në zyrën e tij përfaqësuesit e Myftinis së Shkupit në krye me Myftiun dr. Qenan ef. Ismaili,Sekretari i Myftinisë së Shkupit Mr. Nexhmi Ferati,Referenti i arsimit fetar pranë Myftinisë së BFI – Shkup hfz. Irfan ef. Sulejman,Referent i Vakëfit dhe përgjegjës i xhamive të Karadakut Fejsall ef. Kadriu

Kryetari i Komunës së Haraçinës z. Ridvan Ibraimi bashkë me kryetarin e këshillit z. Sejdi Nebiu priti në takim në zyrën e tij përfaqësuesit e Myftinis së Shkupit në krye me Myftiun dr. Qenan ef. Ismaili,Sekretari i Myftinisë së Shkupit Mr. Nexhmi Ferati,Referenti i arsimit fetar pranë Myftinisë së BFI – Shkup hfz. Irfan ef. […]

Kryetari i Komunës së Haraçinës z. Ridvan Ibraimi ishte në takim pune me Ministrin e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor z. Naser Nuredini

Kryetari i Komunës së Haraçinës z. Ridvan Ibraimi ishte në takim pune me Ministrin e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor z. Naser Nuredini. Temë diskutimi ishin prioritetet e Komunës tonë, përmisimi i infrastruksturës,furnizimi me ujë si dhe grumbullimi dhe trajtimi i ujërave të zeza, për të cilat Ministria e cila udhëhiqet nga z. Naser Nuredini […]