Takim pune me zv. ministrin e transportit dhe lidhjeve zotëri Bekim Rexhepi

Takim pune me zv. ministrin e transportit dhe lidhjeve zotëri Bekim Rexhepi.

Me z. Rexhepin biseduam për çështje të ndryshme që i tangojnë banorët e Haraçinës.Zv. ministri Rexhepi shprehu gatishmërinë që të japin mbështetjen maksimale në realizimin e projekteve infrastrukturore për zhvillimin e mëtutjeshëm të komunës sonë dhe përmirsimin e kushteve të jetesës në Haraçinë.