Takim me përfaqësues të OSBE.

Takim me përfaqësues të OSBE. Kryetari i komunës së Haraçinës z. Ridvan Ibraimi priti në zyrën e tij përfaqësues të OSBE- së, Shefin e Njësitit për Monitorim z. Eben Friedman, znj. Nuria Gonzalez Saenz Casa – Oficere për Monitorim, z.Blerim Zeqiri – Asistent për Monitorim, dhe z.Sedat Ajdari – Asistent i Programeve pranë qendrës së […]

Kryetari i Komunës së Haraçinës z. Ridvan Ibraimi ishte për vizitë në zyrat e O.H Kalliri i Mirësisë i cili u mirëprit nga kryetari i OH Kalliri i Mirësisë z. Nexhat Lika i shoqëruar nga sekretari gjeneral z. Abedin Arifi dhe nënkryetari z. Muamer Shkrijelj

Kryetari i Komunës së Haraçinës z. Ridvan Ibraimi ishte për vizitë në zyrat e O.H Kalliri i Mirësisë i cili u mirëprit nga kryetari i OH Kalliri i Mirësisë z. Nexhat Lika i shoqëruar nga sekretari gjeneral z. Abedin Arifi dhe nënkryetari z. Muamer Shkrijelj. Z. Ibraimi i falënderoi nikoqirët ku dhe ndau mirënjohje për […]