Në Komunen e Haraçines u përkujtua 15 vjetori i Betejes së UCK-së

Sot me 24 Qërshor 2016 në Komunen e Haraçines u përkujtua 15 vjetori i Betejes së Lavdishe të UCK,ës në Haraçin ku me kët rast tek Qendra Memorijale tek Vorrezat e Dëshmorve u bëne Homazhe për ti nderu më të merituarit ata tè cilet dhan Jeten me të shtrejtene tyre për clirimin e tokave Autoktone Shqiptare nga (Okupatoret sllavo maqedonas).

Të pranishem në ket Përkujtim të 15 vjetorit të Betejes sè Haracines Ishin Familjar të Dèshmoreve Invalid Ushtarë Veprimtar dhe Qytetar të shumët.

Në emer te SHVL Uck,ës pjesmarrsit i përshëndeti Veprimtari z.Fatmir Limani. Të pranishmit i përshèndeti Kryetari i Komunës së Haracines z.Brahim Ajvazi

Ndësa me rastin e 20 vjetorit të themelimit të komunes së Haracines u përuruan eshe disa projekte.

  1. Lëshimi i salles së sportit ku dhe u emerua me emrin Salla e Sportit Deshmorët
  2. Poashtu u përuruan eshe ndërrimi i Dritareve të Shkolles së Re Gjergj Kastrioti Skenderbeu
  3. Poashtu u perurua eshe Rruga e cila është bër me bekatonka afer shkolles rr.3