Lajmërim për Anketë Publike dhe Prezentim Publik për sjellje të Planit Urbanistik të fshatit Mojancë

Anketa publike dhe prezantimi publik do të fillojë nga data 25.07.2023 (e Martë) deri më 31.07.2023 (e Hënë), prezantimi publik me paraqitje profesionale të planit do të mbahet me 31.07.2023 (e Hënë) në hapësirat e komunës së Haraçinës.