Nurten Bekirova

Un jam Nurten Bekirova jam 22 vjeçe  Jetoj në fshatin Haraçinë.  Jam studente në fakultetin e Mjeksisë dhe njëkohësisht punoj si edukatore tek 11 Oktomvri shtëpia e fëmijëve në Shkup, poashtu jam edhe Këshilltare në komunen e Haraçinës. 

Zekirja Mamuti

I lindur me 24.11.1993 në Shkup. Shkollën fillore e kreu në ,,Bajram SHabani’’  f.Grushinë, Shkollen e mesme në SHMMQSH Dr ,,Pance Karagjozov’’ në Shkup. Studimet deri diplomike i përfundova në Universitetin e Tetovës në Departamentin e Shkencave Mjeksore vitin 2019 ku morra titullin Magjistër i Farmacisë. Njohës shumë i mirë i kompjuterit dhe programeve kompjuterike […]

Isak Ferati

I lindur  18.12 1974.fsh Haraqine te mbaruar shkollen e mesme jeton ne Haraçinë i punësuar në NQP-Shkup