Зекирја Мамути

ZEKIRJA MAMUTI I lindur me 24.11.1993 në Shkup. Shkollën fillore e kreu në ,,Bajram SHabani’’ f.Grushinë, Shkollen e mesme në SHMMQSH Dr ,,Pance Karagjozov’’ në Shkup. Studimet deri diplomike i përfundova në Universitetin e Tetovës në Departamentin e Shkencave Mjeksore vitin 2019 ku morra titullin Magjistër i Farmacisë. Njohës shumë i mirë i kompjuterit dhe […]