Në Shkollën fillore Komunale “Gjergj Kastrioti-Skënderbeu” në Haraçinë bashkë me drejtorin Xhavit Imeri për të parë nga afër punimet si dhe pajisjet për kabinetet.

Ashtu siç premtuam, vazhdojmë me investime në arsim, përkujdesje e vazhdueshme që të krijojmë hapësira dhe kushte cilësore për nxënësit tanë.

Fokusi jonë është ngritja e cilësisë së arsimit por paralelisht po investojmë edhe në përmirësimin e kushteve infrastrukturore të shkollave tona.

Jemi në Shkollën fillore Komunale “Gjergj Kastrioti-Skënderbeu” në Haraçinë bashkë me drejtorin Xhavit Imeri për të parë nga afër punimet si dhe pajisjet për kabinetet.

✅kompjuter për çdo klasë

✅ tabela të reja smart

✅tabela të bardha

✅ndërrimi i dyerve në tërë objektin