Zero mbeturina pjesë e GENERALKA WEEKEND 2023.

🆕 Zero mbeturina pjesë e GENERALKA WEEKEND 2023.

Një aleancë e institucioneve joqeveritare, qeveritare, kompanive, vullnetarëve dhe qytetarëve nga më shumë se 50 komuna, në mesin e tyre dhe Komuna e Haraçinës.

Një ide, për të ricikluar mbetjet e së kaluarës në një të ardhme të gjelbër që duhet të japë shpresë dhe mundësi për brezat tanë në të ardhmën.

🙌 13 maj të gjithë së bashku për një mjedis të pastër dhe të shëndetshëm.