Vazhdimësia e punimeve për ndërtimin e trotoarëve si dhe shtegut për bicikleta

N J O F T I M

Të nderuar qytetarë të komunës tonë,

Punimet për ndërtimin e trotoarëve si dhe shtegut për bicikleta, po realizohen sipas dinamikës së paraparë dhe me efikasitet të madh.

Shërbimi për informim i komunës së Haraçinës