Urime 7 Marsi – Dita e Mësuesit

Të nderuar e të respektuar, mësuesë e mësuese tona, kudo që jetoni e punoni,gëzuar 7 Marsin ditën tuaj. Ne këtë ditë ne ju nderojmë ju për punën e kontributin tuaj të madh qe keni dhënë e po jepni e do të jepni për mësimin e gjuhës sonë të pastër shqipe të asaj gjuhe që na e lanë amanet të parët. Dhe detyra jonë sot është ta përcjellim ashtu të pastër tek brezat e ardhshëm. Ne jemi krenar me ju dhe me gjithë zemër ju urojmë GËZUAR FESTËN TUAJ, 7 MARSIN, duke ju uruar shëndet e jetë të gjatë. Ne i ruajmë me nostalgji mësimet e këshillat që na keni dhënë mësuesë e mësuese tona të shtrejtë.

Urime 7 Marsin -Dita e Mësuesit
Kryetari i Komunes së Haraçines
z.Brahim Ajvazi