Takim me zv./ministrin e Punëve të Brendshme Agim Nuhiu

Zv.Ministri i Punëve të Brendshme, Agim Nuhiu sot ishte për vizitë në Komunën e Haraçinës, në takim me qytetarët Nuhiu ju sqaroi se policia është në shërbim të tyre.Gjatë bashkëbisedimit me qytetarët si dhe me kryetarin e Komunës shqyrtuam shumë çështje që ndërlidhen me sigurinë në këtë Komunë, përforëcimin e masave në akset rrugore si dhe punë te tjera që ishin breng e qytetarëve të Haraçinës.