Takim me investitor të huaj

Kryetari i komunës së Haraçinës z.Brahim Ajvazi sod realizoi një takim me një investitor nga Emiratet e Bashkuara Arabe (Dubai) në lidhje me investimin e një kompanije për përpunimin e gazit dhe stacionim të gazit. Ku edhe u bisedua në lidhje për realizimin e projektit dhe për fillimin e punimeve. Në këtë Komunë njëherit ky është investimi i parë i huaj ne këtë komunë presim edhe në të ardhmen të kemi edhe më shumë investitor të huaj po ashtu edhe nga vendi.