Sot, pikërisht në Ditën e Komunës dhe Betejës së Haraçinës bashkë me Ministrin e Arsimit Jeton Shaqiri kemi bërë përurimin e fushës së sportit tek Sh.F.K ,,Abdyl Frashëri”

Sot, pikërisht në Ditën e Komunës dhe Betejës së Haraçinës bashkë me Ministrin e Arsimit Jeton Shaqiri kemi bërë përurimin e fushës së sportit tek Sh.F.K ,,Abdyl Frashëri”

Vogëlushët e KF Shkëndija 77 sot përmes lojës na dhuruan disa momente të bukura.

Përkushtimi dhe angazhimi jonë mbetet të punojmë për gjeneratat e ardhëshme dhe për rininë tonë të mrekullueshme.

Urime