Përkujtohen dëshmorët e rënë për Atdhe

Sod u perkujtua 24 Qershori i vitit 2001 nga lufta e lavdishme e Ushtrisë çlirimtare Kombëtare ku u bën homazhe te Qendra Memoriale te varrezat e dëshmorëve dhe veteraneve të luftës në Haraçinë. Kjo ditë është edhe ditë e Komunës ku ishin prezent familijarët e dëshmorëve invalid të luftës epror dhe qytetar dhe këshilltar të Komunës ku të pranishmit i përshëndeti edhe Kryetari i Komunës së Haraçinës z.Brahim Ajvazi.Poashtu të pranishmive ju drejtua edhe profesor doktorr si dhe zëdhënes i UCK-së z.Nazmi Beqiri

LAVDI DESHMOREVE TE KOMBIT..