Përfundon asfaltimi i rrugës 12 në Haraçinë

[:al]Përfundon asfaltimi i rrugës 12 në Komunën e Haraçinës.“Komuna e Haraçinës po përkujdeset që t’i jap kuptimin jetës në këtë vend. Realizojm projekte si dhe krijojmë kushte shumë më të mira për të gjithë banorët, dhe rrjedhimisht edhe për lëvizjen e qytetarëve”, ka thënë me ketë rast kryteari i Komunës Haraçinës z.Brahim Ajvazi.

Në komunën e Haraçinës, kanë nisur të realizohen dhe janë në procedure edhe shumë projekte tjera në infrastrukturë rrugore dhe fusha tjera.