Për herë të parë në komunën tonë HALK BANK instaloi një Bankomat (ATM) në hapësirat e objektit të komunës së Haraçinë

Të nderuar qytetarë të komunës tonë, ju informojmë se për herë të parë në komunën tonë HALK BANK instaloi një Bankomat (ATM) në hapësirat e objektit të komunës së Haraçinës, në të cilin qytetarët munden të kryejnë shërbimet e tyre.

Ky bankomat lejon klientët e të gjitha kompanive bankare pa provizion të bëjnë tërheqjen e të hollave si dhe kontrollimin e llogarive bankare në çdo kohë.

#Mëafërqytetarëve

#PërHaraçinënqëDuam

Shërbimi për informim i Komunës së Haraçinës