Në komunën e Haraçinës do të hapet qendër për qëndrim ditor për personat me aftësi të kufizuara!

📢 Në komunën e Haraçinës do të hapet qendër për qëndrim ditor për personat me aftësi të kufizuara!

Komuna së bashku me organizatën “Dua Ylberin” kanë marrë një grant për zhvillimin e kësaj qendre e cila do të jetë e destinuar për punë individuale me fëmijët me aftësi të kufizuara.

📌 Aktivitetet dhe shërbimet në qendër, të cilat do të ofrohen nga një ekip profesional, do të ofrojnë ndihmë dhe mbështetje në zhvillimin e fëmijëve, si dhe mbështetje për prindërit e tyre.

ℹ️Për më shumë informata mund të kontaktoni :

Dua Ylberin në numrin: 070 454 388 ose në Komunën e Haraçinës.

JEMI BASHKË!

#NeKujdesemi#MPPS#PPSS

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale

Komuna e Haraçinës – Општина Арачиново – Municipality of Aracinovo

Dua ylberin