Me rastin e Ditës së Komunës dhe 22 vjetorit të ,,Betejës së Haraçinës”

Me rastin e Ditës së Komunës dhe 22 vjetorit të ,,Betejës së Haraçinës” pas Homazheve bashkë me administratën kemi vazhduar me Aksionin Ekologjik duke pastruar Varrezat e Dëshmorëve dhe Veteranëve duke përfunduar me pastrimin e oborrit të Shkollës ,,Abdyl Frashëri