Mbrëmje me rastin e 7 Marsit ditës së mësuesit

Mbrëm kryetari i komunës se Haraçinës z.Brahim Ajvazi me rastin e 7 dhe 8 Marsit për nder të ditës së mësuesit organizoj një darkë me kolektivin e shkollave në komunen e Haraçinës po ashtu ndau edhe disa vendime me kohë të pacaktuar për disa arsimtar dhe arsimtare.