Lajmërim për Anketë Publike dhe Prezantim Publik për ndryshim plotësim të Planit Urbanistik të fshatit Haraçinë blloku 1

Anketa publike dhe prezantimi publik do të fillojë nga data 25.07.2023 (e Martë) deri më 31.07.2023 (e Hënë), prezantimi publik me paraqitje profesionale të planit do të mbahet me 31.07.2023 (e Hënë) në hapësirat e komunës së Haraçinës.