Kryetari i komunës tonë z. Ridvan Ibraimi kishte kënaqësinë që të pranoj këtë vizitë të këndshme, të nxënësve të klasës së IV pranë Sh.F.K “Abdyl Frashëri” nën shoqërimin e mësueseve të tyre.

Kryetari i komunës tonë z. Ridvan Ibraimi kishte kënaqësinë që të pranoj këtë vizitë të këndshme, të nxënësve të klasës së IV pranë Sh.F.K “Abdyl Frashëri” nën shoqërimin e mësueseve të tyre.

Gjatë kësaj bisede të këndshme, nxënësit parashtruan pyetje të ndryshme ku u interesuan për shumë gjëra rreth komunës tonë.

Z. Ibraimi inkurajoi nxënësit që në rrugëtimin e mëtutjeshëm të ecin guximshëm, sepse e ardhmja u takon atyre që guxojnë e që punojnë fort për dituri.

Prioriteti jonë ishte dhe do të jetë, krijimi i kushteve më të mira në arsim duke dhënë maksimumin për fëmijët tanë.

Shërbimi për informim i Komunës së Haraçinës