Kryetari i komunës së Haraçinës z.Ridvan Ibraimi realizoi takim me zv/ kryeministrin e parë z. Artan Grubi

Gjatë ditës së sotme, kryetari i komunës së Haraçinës z.Ridvan Ibraimi realizoi takim me zv/ kryeministrin e parë z. Artan Grubi.

Z.Grubi e uroj kryetarin për marrjen e mandatit. Në këtë takim u bisedua per shumë çështje me rëndesi për komunën tonë dhe për problemet financiare që janë trashëguar nga udhëheqësia e kaluar.

Z.Grubi ofroi bashkëpunim të drejtpërsëdrejt dhe bashkarisht të punohet për realizimin e projekteve në komunën tonë.