Kryetari i komunës së Haraçinës z. Ridvan Ibraimi mirëpriti në zyrat e komunës Ambasadorin e Republikës së Kosovës në Republikën e Maqedonisë së Veriut z. Florian Qehaja

Sot, kryetari i komunës së Haraçinës z. Ridvan Ibraimi mirëpriti në zyrat e komunës Ambasadorin e Republikës së Kosovës në Republikën e Maqedonisë së Veriut z. Florian Qehaja, me të cilin diskutuan për marrëdhëniet e mira mes dy shteteve, mbi situatën dhe sfidat aktuale.

Gjithashtu e njoftoi me punët që kemi bërë gjatë këtij viti si dhe për projektet që i kemi në vijim.

E falenderojmë Ambasadorin për vizitën e tij dhe për mbështetjen që do ti jep komunës tonë.

Shërbimi për informim i Komunës së Haraçinës