Kanë vazhduar aktivitetet e mirëmbajtjes së rrugëve dhe hapësirave publike në komunën tonë.

Aktivitetet e fundjavës

Kanë vazhduar aktivitetet e mirëmbajtjes së rrugëve dhe hapësirave publike në komunën tonë.

Ç’do ditë në shërbim të qytetarëve tanë, punonjësit e NKP “AMBIENTI” me shumë vullnet dhe përkushtim po bëjnë maksimumin e tyre që të mirëmbajnë të gjitha hapësirat publike.

Janë angazhuar të gjithë punëtorët e ndërmarrjes komunale me qëllim të sanimit të dëmeve të shkaktuara nga rreshjet e shiut.

#përnjëHaraçinëtëpastër

#NpkAMBIENTI