Filluan punimet në rrugën 12 në Haraçinë

Sot filluan punimet në rrugen 12 ku ishte i pranishëm edhe kryetari i Komunës së Haraçinës z.Brahim Ajvazi i cili bëri inspektimin e punës që ështe duke u bër per permisimin e infrastrukturës ne Komunën e Haraçinës Rruga 12 është rrugë e cila kalon permes fshatit.Kryetari z.Ajvazi theksoi se punët në komunën e Haraçinës nuk kan te ndalur ku dhe premtoi se nuk do të ndalet në punët në vazhdim.