Fillon faza e parë e projektit për ndërtimin dhe rregullimin e shtegut për këmbësorë si dhe për biçikleta

N J O F T I M

Të nderuar qytetarë të komunës së Haraçinës, ju njoftojm se ka filluar faza e parë e projektit për ndërtimin dhe rregullimin e shtegut për këmbësorë si dhe për biçikleta në rrugën me numër 1 e njohur si rruga kryesore e venbanimit Haraçinë.

Gjithashtu ju bëjm apel, që për shkak të punimeve në teren të jemi më të kujdesëshëm gjatë lëvizjes në komunikacion .

Shërbimi për informim i komunës së Haraçinës