Filloi rekonstruimi i rrugës rajonale me nr. 1 në vendbanimin Haraçinë

Të nderuar banorë të komunës së Haraçinës,

Nga sot filloi rekonstruimi i rrugës rajonale me nr. 1 në vendbanimin Haraçinë, rrugë e cila lidh kryeqytetin me qytetin e Kumanovës, e cila ishte pjesë e programit të kryetarit tonë z. Ridvan Ibraimi.

Fillimisht do të menjanohet asfalti i vjetër me ç’ka do të zëvendësohet me asfalt të ri dhe me standart.

Ju lutemi që të keni durim pasi që për një periudh të caktuar komunikacioni do të jetë i ngarkuar.

Apelojmë që të keni kujdes në komunikacion, ku gjithëashtu janë të informuara edhe organet e rendit për mbajtjen e rendit në komunikacion.

Shërbimi për informim i Komunës së Haraçinës