Директорот Дритон Небиу за соработката што ја имаме како Општина и особено со Јавното Претпријатие, денеска ја достави оваа важна донација за градење капацитети на НПК АМБИЕНТИ

Драги граѓани на општина Арачиново Денес добивме донација од Управниот директорат за конфискуван имот. Специјални благодарности до директорот Дритон Небиу за соработката што ја имаме како општина и особено со јавното претпријатие, кое денес ни ја предаде оваа важна донација за градење капацитети на “НПК АМБИЕНТИ”. Донацијата во прашање вклучува возило за транспорт – Комби […]