Зекирја Мамути

Councilmember
Active councilmember.

Data for Зекирја Мамути

Date of assuming office: 01/11/2021
Party:+PDI
Email: zekirja.m.93@gmail.com
Phone: 071955596

ZEKIRJA MAMUTI

I lindur me 24.11.1993 në Shkup. Shkollën fillore e kreu në ,,Bajram SHabani’’ f.Grushinë, Shkollen e mesme në SHMMQSH Dr ,,Pance Karagjozov’’ në Shkup.

Studimet deri diplomike i përfundova në Universitetin e Tetovës në Departamentin e Shkencave Mjeksore vitin 2019 ku morra titullin Magjistër i Farmacisë.

Njohës shumë i mirë i kompjuterit dhe programeve kompjuterike .

Njohes i mirë i gjuhës Angleze dhe Maqedonase .

Aktualisht ushtroj detyrën e Farmacistit në një ndërrmarrje private si dhe merrem me menaxhimin e saj.

Commissions

Assessment of work

1 – very bad;
3 – Average;
5 – Very good.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Councilmembers

Refik Xhemaili

Xhezmi Nuhi

Ibraim Jaija

Nurten Bekirova

Зекирја Мамути

Isak Ferati

Elmedina Alimi

Abdulqerim Ibraimi

Besim Kadrii

Orhan Ajdini

Nerxhan Alili

Riza Ametovski

Elmedina Kurtishi

Jasir Zimberi

Sejdi Nebiu