Состанок со жителите на Грушинo

Денес остваривме состанок со жителите на Грушинo, на кој разговаравме за многу прашања со особен акцент на проблемот со водата кој беше прекинат поради прекинот на електричната енергија за водната пумпа со образложение дека сметките не се платени. На состанокот, заедно со општинските советници и жителите, проблемот со недостигот на вода беше детално испитан. На […]