Në manifestimin e ditës së Komunës 24 Qershor, dita e çlirimit të Haraçinës.Kryetari i komunës ndan mirënjohje për nxënësit e shkëlqyer dhe hafizët e rinjë

Shënimi i 22 vjetorit të Betejës së Haraçinës dhe 27 vjetorin të fomimit të Komunës është përmbyllur me një ceremoni festive para godinës së Komunës. Me këtë rast janë ndarë mirënjohje për disa personalitete dhe nxënës të dy shkollave komunale të gjeneratave nga klasa VI, VII, VIII dhe XI si dhe nxënësit të vitit. Nxënësja […]