Поканети сте да учествувате на посетата што ќе ја оствари премиерот на РМВ г. Талат Џафери во општина Арачиново

Поканети сте да учествувате во посетата која премиерот на Република Македонија, Г-н Талат Ксафери, на 21.02.2024 г. (среда) во општина Арачиново во 12:00 часа, притоа после средбата со градоначалникот ќе ја посети детската градинка “Фатосат”, за да продолжи понатака посетата и во Основното училиште Абдил Фрашери заедно со министерот за образование, за да ги разгледа  работите, кои се одвиват дотичниот училиште.

Вашето писуство е чест за нас