Sejdi Nebiu

Councilmember
Active councilmember.

Data for Sejdi Nebiu

Date of assuming office: 01/11/2021
Party:+PDI
Email: sejdo_n@icloud.com
Phone: 075311811

I lindur me 30.01.1983 në Haraçinë, shkollën fillore e kreu në shkollën fillore komunale “Gjergjë Kastriot Skenderbeu”, shkollen e mesme e kreu në shkollën teknike ” Boro Petrushevski ” dhe shkollën e mesme “8 – Shtatori ” drejtimi Makineri në Shkup, ndersa studimët i vazhdoi në fakultetin Pedagogjikë në Shkup, ku dhe diplomoj në vitin 2010.

Nga viti 2005 i punësuar në Agjensionin për Kadastër të Patundhshmëris në Shkup.

Në zgjedhjet lokale të vitit 2021 garoj si bartës liste nga radhët e Bashkimit Demokratik për Integrim për këshillin komunal në Komunën e Haraçinës, dhe u zgjodh me unanimitet nga të gjithë këshilltarët komunal si kryetar i këshillit të Komunës së Haraçinës.

Commissions

Assessment of work

1 – very bad;
3 – Average;
5 – Very good.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Councilmembers

Refik Xhemaili

Xhezmi Nuhi

Ibraim Jaija

Nurten Bekirova

Зекирја Мамути

Isak Ferati

Elmedina Alimi

Abdulqerim Ibraimi

Besim Kadrii

Orhan Ajdini

Nerxhan Alili

Riza Ametovski

Elmedina Kurtishi

Jasir Zimberi

Sejdi Nebiu