За прв пат во нашата општина ХАЛК БАНКА инсталира банкомат во просториите на општина Арачиново

Драги граѓани на нашата општина, Ве известуваме дека за прв пат во нашата општина ХАЛК БАНКА инсталираа банкомат во просториите на општина Арачиново, каде граѓаните можат да ги извршат своите услуги. Овој банкомат им овозможува на клиентите на сите не привремени банкарски претпријатија да повлекуваат пари и да ги проверуваат банкарските сметки во секое време.