Градоначалникот на општина Aрачиново г. Ридван Ибраими му посака добредојде на амбасадорот на Република Косово во Република Северна Македонија, г. Флоријан Ќехаја

Sot, kryetari i komunës së Haraçinës z. Ridvan Ibraimi mirëpriti në zyrat e komunës Ambasadorin e Republikës së Kosovës në Republikën e Maqedonisë së Veriut z. Florian Qehaja, me të cilin diskutuan për marrëdhëniet e mira mes dy shteteve, mbi situatën dhe sfidat aktuale. Gjithashtu e njoftoi me punët që kemi bërë gjatë këtij viti […]