Чистење на гробиштата на борците на слобода во Арачиново

Општина Арачиново, исто како и минатата година во текот на 2017 година, продолжува да ги очисти, гробиштата на борците на слобода, кои ги дадоа своите животи за слободата. Вчера, луѓе наменети на Општина направија чистење на гробиштата на меморијалниот комплекс во Арачиново.