Среќен 7-ми март – ден на учителите

Почитувани, нашите наставници и професори, каде и да живеете и работите, уживате во вашиот 7-ми Март ден. Во овој ден, ве почитуваме за одличната работа што сте ја направиле и дадете и дадете за учењето на нашиот чист албански јазик на јазикот што ни го остави првиот. И нашата задача денес е да го пренасочиме […]